Wie zijn wij

De Beaufort houtkachels: Stoer, stijlvol en robuust!​

De bekende tabel voor de windsnelheid, reeds in 1805 opgesteld door Sir Francis Beaufort, wordt nog dagelijks gehanteerd.

De Beaufort Classic stelde al de nieuwe norm in warmte; we gaan nu zelfs nog verder met de Beaufort Advanced! Of het nu krachtig waait of zelfs stormt met orkaankracht, uw huis wordt aangenaam en duurzaam verwarmd door de krachtige, stijlvolle en stoere Beaufort houtkachellijn. De nieuwe Beaufort Advanced is qua functionaliteit en design net weer een stukje strakker dan de Beaufort Classic: Een strakkere handgreep, logo in de ruit en de bedieningsknoppen aan de zijkant. Beide Beauforts hebben een tijdloos design en passen in elk interieur van klassiek tot modern. Bovendien is de Beaufort houtkachel leverbaar van een bescheiden 6 kW tot een krachtige 11 kW, met de 8 kW als tussenformaat, net als de wind…

beaufort-woodstacker-8-kw

Beaufort houtkachels; multitaskers in de dop

De Beaufort houtkachels zijn echt kinderen van deze tijd. Net als menig huisvrouw en/of -man, moet ook de Beaufort houtkachel er aan geloven: Multitasken. Maar dat is voor de Beaufort houtkachel echter geen enkel probleem. Terwijl u lekker aan het ‘ontspannen’ bent of nog even snel uw mail beantwoordt, de was doet of de kinderen naar voetballen brengt, kookt en stookt uw Beaufort lekker door… Terwijl de Beaufort houtkachel uw woonkamer aangenaam verwarmt, kunt u voor dezelfde prijs ook nog eens uw gerechten garen of verwarmen. Een bijkomend voordeel is natuurlijk de lagere energierekening! Ook nog een leuke tip; verwarm uw borden voor in de bakoven op boven op de speksteenplaat, zo blijft uw eten lekker lang warm. Of zet het wasrek in de buurt van de houtkachel. Het bespaart u de energiekosten van de droger en uw was is binnen een paar uur droog. Ook is het een stuk gezelliger (maar wel een stukje rommeliger, dat is waar) om de was op te hangen en te vouwen in de woonkamer. Dan bent u bij uw kinderen of partner in de buurt en kunt u gewoon de dag doornemen terwijl u de was wegwerkt. 

Op deze website vindt u meer informatie over onder andere:

 modellen & specificatiesaccessoiresde techniek en stookadvies