Wie zijn wij

De Beaufort houtkachels: Stoer, stijlvol en robuust!​

De bekende tabel voor de windsnelheid, reeds in 1805 opgesteld door Sir Francis Beaufort, wordt nog dagelijks gehanteerd….. Voor ons geldt dat hoe krachtiger het waait en hoe meer tegenwind we ervaren, hoe beter we ons best zullen doen om te excelleren en in te spelen op gewijzigde omstandigheden en behoeftes. 

De eerste Beaufort kachels stelden ten tijde van de introductie al de nieuwe norm in warmte; met de komst van de Classic serie zijn hierna nog meer stappen voorwaarts gezet. Met de Advanced 6, 8 en 11 en tot slot de Match is vervolgens een nieuwe weg ingeslagen om nóg beter te presteren en vooruit te lopen op de steeds strengere eisen van een continue ontwikkelende maatschappij.  De Beaufort houtkachels zijn leverbaar van een bescheiden 6 kW tot een krachtige 11 kW, met de 8 kW als tussenformaat, net als de wind…

Omdat niet iedereen de mogelijkheid of de wens heeft om op hout te stoken hebben we ook de Beaufort Ease gaskachel ontworpen en geproduceerd. Op deze manier kunnen we meegroeien met onze trouwe klanten. Sommige mensen stappen liever over van hout naar gas naarmate ze ouder worden, met de Beaufort Ease kunnen zij van een gasvuur genieten in ongeveer dezelfde , vertrouwde ‘verpakking’. Om ook klanten met een aardgasvrije woningen te kunnen voorzien van een gezellig haardvuur is de Beaufort Ease inmiddels ook leverbaar op propaan. 

Hoe dan ook, we zullen er voor zorgen dat je er met de Beaufort altijd warmpjes bij zit! Of het nu krachtig waait of zelfs stormt met orkaankracht, je huis wordt aangenaam en duurzaam verwarmd door de krachtige, stijlvolle en stoere Beaufort kachellijn. 

Het merk Beaufort (type Ease, Classic, Advanced en Match) is door fabrikant Haardengoed Anyfire gedeponeerd op het gebied van model, verbrandingstechniek en naamgeving en beeldmerk bij het Benelux merkenregister.

beaufort-woodstacker-8-kw

Beaufort houtkachels; multitaskers in de dop

De Beaufort houtkachels zijn echt producten van deze tijd. Net als menig huisvrouw en/of -man, moet ook de Beaufort houtkachel er aan geloven: ‘Multitasken’. Maar dat is voor de Beaufort houtkachel echter geen enkel probleem. Terwijl je lekker aan het ‘ontspannen’ bent of nog even snel je mail beantwoordt, de was doet of de kinderen naar voetballen brengt, kookt en stookt je Beaufort lekker door… Terwijl de Beaufort houtkachel je woonkamer aangenaam verwarmt, kun je voor dezelfde prijs ook nog eens je gerechten garen of verwarmen, geheel in lijn met de ‘slow cooking’ trend. Een bijkomend voordeel is natuurlijk de lagere energierekening! Ook nog een leuke tip; verwarm je borden voor in de bakoven op boven op de speksteenplaat, zo blijft je eten lekker lang warm. Of zet het wasrek in de buurt van de houtkachel. Het bespaart je de energiekosten van de droger en je was is binnen een paar uur droog. Ook is het een stuk gezelliger (maar wel een stukje rommeliger, dat is waar) om de was op te hangen en te vouwen in de woonkamer. Dan ben je bij je kinderen of partner in de buurt en kun je gewoon de dag doornemen terwijl je samen de was wegwerkt.

Op deze website vind je meer informatie over onder andere:

 modellen & specificatiesaccessoiresde techniek en stookadvies