SKH Regeling 2018 op Beaufort modellen

Sinds een tijdje zet de Nederlandse Haarden- en Kachelbranche (NHK) zich in voor de Stimulering Kwalitatieve Hout-stook (SKH). Deze stimulering kan u maar liefst 250 euro’s aan voordeel opleveren. Natuurlijk doet Beaufort hier ook aan mee.

Met de SKH regeling kunt u bij diverse dealers een stimuleringskorting van 250 euro krijgen bij de aanschaf en installatie van hoogwaardige hout-gestookte kachels, inbouwhaarden en inzethaarden. Dat betekent extra veel voordeel voor u. En u hoeft er niet veel voor te doen. De dealer verrekent de stimuleringsbijdrage meteen op uw factuur. Zonder administratieve rompslomp achteraf.

Bij Beaufort voldoen de volgende modellen aan de strenge eisen op het gebied van rendement en uitstoot van fijnstof; Beaufort Classic 8 kW en 11kW en de Beaufort Advanced 6, 8 en 11 kW. Dankzij de SKH stimuleringsbijdrage kunt u voordelig en verantwoord genieten van heerlijke warmte en extra veel sfeer. Als u investeert in een houtkachel met SKH-certificering, dan investeert u in de toekomst.

Stimuleren
De Nederlandse overheid gaat de komende jaren huishoudens en ondernemingen stimuleren om warmte uit hernieuwbare bronnen te gebruiken. Beaufort houtkachels komen daar zeker voor in aanmerking. Deze voldoen allemaal aan de eis dat ze energie besparen en CO2-uitstoot terugdringen.

Dat terugdringen is belangrijk, want in 2022 gaat de EcoDesign-regeling van kracht. Dit houdt in dat houtgestookte toestellen aan minimale kwaliteits- en emissie eisen moeten voldoen. Met de kachels van Beaufort hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Kom daarom snel langs en laat u compleet bijpraten over de SKH-mogelijkheden, de Beaufort houtkachels en de voordelen die het u kan opleveren. 

Laat een reactie achter
Laat een reactie achter

Uw email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *