Zalm met garnalen

Bereidingstijd: 20-30 minuten
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Nederlands
Smaak: Zacht en romig
Techniek: Bakken in oven
Personen: 4-5

Ingrediënten

  • 4 zalmmoten
  • 4 el mosterd
  • 4 el crème fraïche
  • citroensap
  • witte wijn
  • boter
  • zout en peper
  • 1/2 bakje garnalen
  • bosuitje

Benodigdheden

  • voorverwarmde oven
  • aluminiumfolie

Voorbereiding

Roer de mosterd door de crème fraïche.
Snijd de bosui in ringetjes.

Bereidingswijze

Bestrijk 4 velletjes aluminiumfolie met boter en leg 1 moot per stuk in het midden.
Besmeer de moten met crème fraïche en mosterd en besprenkel ze met citroensap en witte wijn.
Maak op smaak met zout en peper en leg de garnalen op de vis.
Vouw het aluminiumfolie dicht, zodat er een pakketje ontstaat.
Stop ze 20 minuten in een voorverwarmde oven.