Bereidingstijd: | 20-30 minuten |
Gang: | Voorgerecht |
Keuken: | Mexicaans |
Smaak: | Hartig |
Techniek: | Bakken in oven |
Personen: | 4 |
Ingrediƫnten
- tortillachips (nacho’s)
- kipfilet
- zakje geraspte belegen kaas
- knoflook
- mexicaanse kipkruiden
- ui
- kwark
- guacamole
- pittige rode salsa
- boter
Benodigdheden
- voorverwarmde oven
- pan
Bereidingswijze
Doe wat boter of olie in de pan.
Snij de kipfilet in kleine stukjes en kruid met de Mexicaans kruiden.
Fruit een in kleine stukjes gesneden ui met wat knoflook en bak hierin vervolgens de kip gaar.
Doe een laagje chips in een ovenschaal, bestrooi met kaas en doe er wat van de kip overheen.
Dan weer een laagje chips, kaas en kipmengsel en wederom wat kaas.
Verwarm de oven en laat de kaas smelten (misschien tussendoor even proberen een beetje
te husselen zodat de kaas onderop ook goed smelt).