Bereidingstijd: | 20-30 minuten |
Gang: | Nagerecht |
Keuken: | Engelse keuken |
Smaak: | Zoet |
Personen: | 4 |
Ingrediënten
- 30 gr. bloem, gezeefd
- 50 gr. poedersuiker, gezeefd
- 75 gr. gemalen amandelen
- 2 eiwitten, licht geslagen
- 80 gr. boter, gesmolten, plus extra insmeren
- 160 gr. donkere chocolade, gesmolten
- 8 x 10 gr. vierkantjes donkere chocolade
Benodigdheden
- voorverwarmde oven
- cake vormpjes
Bereidingswijze
Doe de bloem, poedersuiker, amandelen, eiwitten, boter and chocolade in een kom en
roer goed door tot het een geheel is.
Doe de helft van de mix 4 x ½ gevuld ovenvaste vorm.
Doe 2 chocolade vierkantjes per cakeje bovenop het beslag en verdeel vervolgens
het resterende beslag over de vormpjes.
Bak 20 min of tot ze gaar zijn vloeibaar in het midden. 5 min in de vormpjes laten staan.
Daarna kun je ze uit de vormpjes halen.