Gastenboek pagina 1

Bericht toevoegen

1 - 12 van 102 resultaten

Fam. Geusink

We zijn maar wat blij met onze stoere Beaufort kachel. Na een poos met een tweedehandsje gestookt te hebben is dit echt een verademing. Een stuk zuiniger en er passen gelukkig ook grotere houtblokken in. Hadden we jaren eerder moeten doen!

Fleur C.

Na een goede onderhoudsbeurt genieten we nu al weer voor het tiende jaar van onze Beaufort kachel. We zijn nog steeds blij met de kachel want onze energierekening blijft lekker laag!

fam. Bakker

We hebben vorige week de Beaufort weer besteld voor ons nieuwe huis. In onze vorige woning is het goed bevallen en we hebben nu gekozen voor de Advanced. We hebben al ervaring met de classic maar willen toch graag met onze tijd mee gaan. en vinden 'm er ook net iets strakker uit zien.

Mariette Halsteren

De mussen vallen van het dak, maar wij zijn blij met onze nieuwe Beaufort! Klaar voor de winter..... :-)

Tjidde van Beek

Fijne kachel om mee te stoken, erg gemakkelijk in gebruik.

Marieke

We hebben de Beaufort Advanced 6 kw. Een heerlijk haardje waardoor het aangenamer is geworden in ons appartement. Ikkan het iedereen aanraden.

Johnd297

In één woord, superkachel.

EllJeda

We vinden de Beaufort heel handig in gebruik, als we goed hout stoken dan blijft het raampje ook mooi schoon. Met vochtig hout, helaas niet, maar dat is dan ook wel logisch. Wel gemakkelijk schoon te maken gelukkig.

Bent

Wij hebben de gashaard, prachtig model en veel rendement echter 1 heel storend probleem op de laagste stand -en die gebruik je veel omdat die hogere standen te warm zijn- hoor je de gastoevoer best hard. Echt wel een te aanwezig geluid. Wij balen hier flink van, na contact met onze leverancier bleek hier niets aan te doen.

Vervelend om te horen dat u het geluid van de gaskachel als hinderlijk ervaart. We hebben hier nog niet eerder klachten over gekregen, maar zullen dit gaan evalueren en verbeteren bij een modificatie in de toekomst.

M. Weerdmeester

Fijne kachel en bevalt goed.

Hartelijk dank voor uw bericht en fijn dat de kachel goed bevalt!

Veel stookplezier toegewenst!

Dhr. Haandrikman

Ons huis is een stuk gezelliger en warmer geworden sinds we de houtkachel hebben. We hebben wel het kleinste exemplaar gekozen omdat het anders te warm word en dat schijnt niet goed te zijn.

J. Bruijn

We zijn erg tevreden over de kachel. Alleen het inbranden gaf wel een vieze geur, dat is iets waar je wel echt rekening mee moet houden. We waren natuurlijk zo stom geweest om meteen te gaan stoken zonder eerst de handleiding te lezen dus we schrokken enorm van de rook. Gelukkig was het na een paar uur wel over en nu is het (bijna) elke dag genieten.

We kunnen ons voorstellen dat je meteen begint met stoken maar in de handleiding staan echt wel een paar handige én belangrijke tips ;-)

1 - 12 van 102 resultaten