Garantie

't Stokertje-23-min

Op de Beaufort kachels kunt u echt vertrouwen. De Beaufort is robuust, sterk en oerdegelijk. Daarom durven wij ook 5 jaar garantie te geven op het casco van de Beaufort houtkachels. Verbruiksartikelen die aan slijtage of breuk onderhevig zijn zoals het binnenwerk en glas zijn natuurlijk uitgesloten van garantie. Als u bij ons een onderhoudscontract afsluit kan de garantie opgewaardeerd worden naar een levenslange garantie. Bent u geinteresseerd in de ervaringen van mensen die u voorgingen in de aanschaf van een Beaufort hout-of gaskachel? Neem een kijkje bij de reviews in het gastenboek

Voorkomen is altijd beter dan genezen, vandaar dat wij de belangrijkste stookadviezen voor u op een rijtje gezet hebben. Om de Beaufort houtkachel goed te kunnen gebruiken verwijzen wij naar ons stookadvies.

Bij levering van uw Beaufort houtkachel ontvangt u uiteraard een handleiding. Mocht u deze kwijtgeraakt zijn, dan kunt u de handleiding van uw Beaufort houtkachels hier downloaden.

Voor de Beaufort Ease geldt eveneens dat deze robuust, sterk en oerdegelijk is! Echter hanteren we hier de garantiebepalingen die gebruikelijk zijn voor gaskachels. Dit houdt in dat de garantie voor gastoestellen 1 jaar bedraagt, met uitzondering van onderdelen die aan slijtage of breuk onderhevig zijn zoals bijv. de afstandsbediening en glas. Voor de volledige garantiebepalingen kunt u terecht bij de bedienings-en-installatievoorschriften.

Indien u vragen, klachten of problemen heeft, vragen wij u het contactformulier in te vullen en op verzenden te klikken. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij wensen u veel stookplezier met de Beaufort hout- of gaskachel!
Team
Beaufort kachels