Beaufort modellen & specificaties

Beaufort-classic-houtkachel-assortimentBeaufort; houtkachels van formaat...naar eigen smaak!

Online voorproefje Beaufort houtkachelKies de Beaufort kachel die bij uw woonruimte past. Voor een berekening van de juiste capaciteit kunt u natuurlijk bij één van onze dealers terecht. Wilt u het gewenste vermogen alvast zelf berekenen, kijk dan in de tabel onderaan deze pagina. Het werkt heel eenvoudig. Kijk naar het aantal m3 dat u wilt verwarmen en kies de juiste lijn afhankelijk van de mate van isolatie van uw woning. Neem nooit een te grote houtkachel, het is belangrijk om goed, voluit te kunnen stoken. Het smoren van een houtkachel is niet goed voor uw rookkanaal en het milieu en de kachelruiten worden dan ook snel zwart. Dat is jammer van het mooie uitzicht! De Beaufort is een convectiehaard, dat betekent dat de warmte gelijkmatig verspreid wordt. Als u meerdere ruimtes wilt verwarmen kunt u de deuren opzetten en daarvan profiteren. Het is wel belangrijk dat de thermostaat van de vloerverwarming of cv op de juiste plek zit. Voor een uitgebreid advies is het verstandig contact op te nemen met onze specialisten.

Kies de juiste Beaufort Advanced of Classic van 6 tot 11 kW

Kiest u voor het allerhoogste rendement? Dan kiest u voor de Beaufort Advanced. Houdt u meer van de stoere, outdoor uitstraling? Ga dan voor de karakteristieke Beaufort Classic. De Beaufort Advanced en Classic zijn leverbaar in drie verschillende formaten en capaciteiten variërend van een bescheiden 6 kW tot een forse 11 kW. Gematigd tot zeer krachtig dus. In onderstaande tabel vindt u de specificaties van de verschillende basismodellen. Wilt u een hogere of lagere Beaufort of wilt u een bakoven boven op de houtkachel? Voor de eindeloze mogelijkheden, kunt u kijken op onze pagina over de accessoires en toebehorenWilt u de nostalgie van een houtkachel maar heeft u geen zin in het gesleep met hout? Dan is de Beaufort Ease een geweldige keuze met de unieke uitstraling van een houtkachel en de voordelen van een gaskachel. Lees hieronder snel verder!  

beaufort-advanced-11

Anyfire-Beaufort-ease-gaskachel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Beaufort nu ook verkrijgbaar als gaskachel: de Beaufort Ease! 

De Beaufort is ook als gaskachel leverbaar.  Heel veel sfeer en warmte met één druk op de meegeleverde afstandsbediening. Een prachtig vlammenspel is het resultaat en u hoeft er maar weinig voor te doen, erg 'easy' dus..... Comfort en warmte zonder dat u hout hoeft te halen, dat is natuurlijk een aantrekkelijk alternatief voor een houtkachel.

De Beaufort gaskachel wordt geleverd inclusief afstandsbediening en levert een vermogen van ca. 6,5 kiloWatt. De afmetingen zijn 770 x 610 x 440 mm (hxbxd).

Type

Beaufort 6

Beaufort 8

Beaufort 11

Aantal kW

6 kW

8 kW

11 kW

HxBxD in mm

780x520x390

780x620x390

780x720x390

Gewicht in Kg

90

100

125

Aantal m3

tot 120 m3

tot 160 m3

tot 200 m3

Hoogte tot hart pijp

626 mm

626 mm

626 mm

Achterkant tot midden pijp

135 mm

135 mm

135 mm

Maattekening van de drie verschillende Beaufort Advanced modellen. Klik op de afbeelding om een PDF te zien. Voor meer informatie over de energielabels klikt u hier.

Beaufort 6kW Advanced

Beaufort 8kW Advanced

Beaufort 11kW Advanced

grafiek capaciteit Beaufort houtkachel