Beaufort Ease

Beaufort Ease gaskachel

Bent u gecharmeerd van de uitstraling van een van de Beaufort houtkachels, maar heeft u geen tijd of zin om met haardhout aan de slag te gaan? Dan is de Beaufort Ease gaskachel een ideale oplossing voor u. Met een prachtig, vol vlambeeld weet de Beaufort op gas uw hart zeker te veroveren. Samen met de afstandsbediening stelt u de vlammen in zoals u ze het mooist vindt. Veel comfort en een prachtige sfeervolle, stoere uitstraling in uw woning.

Gesloten systeem gaskachel

De Beaufort Ease werkt met een gesloten systeem. Dat wil zeggen dat de zuurstof die nodig is voor elke verbranding door de rookgasafvoerpijp van buitenaf gehaald wordt. De afvoerpijp regelt dus zowel de zuurstofaanvoer als de rookgasafvoer. Dat zorgt voor een superveilig gevoel en dit is een systeem wat past in de goed geisoleerde woningen van tegenwoordig. Bovendien hoeft u met een gesloten systeem niet per se boven de nok van uw huis uit te komen. Een set van een meter pijp, een bocht en een muurdoorvoer volstaat. Natuurlijk kunt u ook bij een plat dak meteen omhoog zonder een bocht te gebruiken. Er zijn diverse mogelijkheden en installatie is vrij eenvoudig.

Galerij

Informatie over de Beaufort Ease gaskachel

Het vermogen van de Beaufort gaskachel ligt rond de 6,5 KiloWatt. De afmetingen van de Beaufort Ease zijn afwijkend ten opzichte van de Beaufort houtkachels. De opties zoals een speksteenplaat, woodstacker en een bakoven zijn dan ook niet uitwisselbaar. Voor prijsinformatie van de Beaufort gaskachel vindt u in de prijslijst. Raadpleeg uiteraard één van onze haardenspecialisten om u te voorzien van een goed advies. 

Specificaties

Hoogte

770 MM

Breedte

610 MM

Diepte

440 MM

Vermogen

6,5 KW

Diameter pijp

Ø100 mm binnen, Ø150 mm buiten