Beaufort 8 kW houtkachel

Beaufort 8 kW houtkachel

De Beaufort 8 kW houtkachel heeft voldoende power voor een grote woonkamer en is toch nog mooi compact. Het design en de uitstraling van de Beaufort 8 kW houtkachel is eenvoudig en tijdloos, je raakt er eigenlijk nooit op uitgekeken. Het accent ligt op het vlammenspel en de techniek, daarom is de Beaufort al jarenlang onverminderd populair. Tel daarbij op de gunstige prijs-kwaliteit verhouding en de degelijke, robuuste constructie en je hebt een kachel die je nooit in de steek laat. Met de Beaufort 8 kW zit je er altijd warmpjes bij en weet je de donkere seizoenen van het jaar goed door te komen. De gezelligheid en warmte van de Beaufort houtkachels brengen echt sfeer in je huis en zorgen ook nog eens voor een lagere energierekening. Je moet er wel wat voor over hebben om met hout te stoken maar de beloning is groot. De Beaufort Classic en Advanced zijn ontwikkeld met behulp van de feedback van échte stookliefhebbers en daarom is het eindresultaat ook echt iets waar we trots op zijn. Kom snel langs in één van de showrooms om de Beaufort 8 kW houtkachel te bekijken en maak van je huis een warm en sfeervol thuis!  

beaufort-advanced-8-houtkachel

De Beaufort Advanced of Classic

De verschillen tussen de Beaufort Advanced en Classic. Kiest u voor het allerhoogste rendement? Dan kiest u voor de Beaufort Advanced. Houdt u meer van de stoere, outdoor uitstraling? Ga dan voor de karakteristieke Beaufort Classic 8. De Beaufort Advanced is leverbaar in drie verschillende formaten en capaciteiten variërend van een bescheiden 6 kW tot een forse 11 kW. Gematigd tot zeer krachtig dus. In de  tabel vindt u de specificaties van de verschillende basismodellen. Wilt u een hogere of lagere Beaufort of wilt u een bakoven boven op de houtkachel? Voor de eindeloze mogelijkheden, kunt u kijken op onze pagina over de accessoires en toebehoren. Wilt u de nostalgie van een houtkachel maar heeft u geen zin in het gesleep met hout? Dan is de Beaufort Ease een geweldige keuze met de unieke uitstraling van een houtkachel en de voordelen van een gaskachel.

Galerij

Informatie over de Beaufort 8 kW houtkachel

Specificaties

Vermogen

8 KW

Aantal m3

Tot 160 m3 verwarmen

Gewicht

100 Kg

Afmetingen

780x620x390 mm (HxBxD)

Hoogte tot hart pijp

626 MM

Achterkant tot midden pijp

135 MM

Diameter pijp

Ø150 MM

De Beaufort nu ook verkrijgbaar als gaskachel: de Beaufort Ease!

De Beaufort is ook als gaskachel leverbaar. Heeft u geen aardgas aansluiting meer? Dat is geen probleem voor de Beaufort Ease want je kunt ‘m ook bestellen op propaan. Met een handige opstelling van twee automatisch wisselende gasflessen kun je toch genieten van een vlammenspel op gas. Heel veel sfeer en warmte met één druk op de meegeleverde afstandsbediening. Een gezellig en warm vlammenspel is het resultaat en je hoeft er maar weinig voor te doen, erg ‘easy’ dus….. Comfort en warmte zonder dat je hout hoeft te hakken, dat is een aantrekkelijk alternatief voor een houtkachel.