Beaufort 6 kW houtkachel

C-Beaufort-6kw-vierkant

Beaufort 6 kW houtkachel

De Beaufort 6 kW is de kleinste van de Beaufort houtkachel familie maar moet zeker niet onderschat worden. Voor de gemiddelde Nederlandse woonkamer heeft de Beaufort 6 kW houtkachel juist hét ideale formaat. Het is voor het rookkanaal en het milieu beter om op vol vermogen te stoken, daarom moet je nooit voor een te grote kachel kiezen. Wil je weten welk model Beaufort het beste bij je past? Kijk dan in de tabel voor meer informatie. De Beaufort 6 kW houtkachel is verkrijgbaar in de Advanced uitvoering en is net zoals alle Beaufort houtkachels naar eigen wens samen te stellen met de verschillende accessoires. Met een woodstacker of bakoven geef je de kachel wat meer hoogte en heb je meteen wat extra ruimte voor hout en aanmaakblokjes. Een bakoven is een echte aanrader voor liefhebbers van ‘slow cooking’. De populaire Beaufort staat al in zoveel huishoudens in Nederland dat de kachel eigenlijk zichzelf verkoopt via mond-tot-mond reclame. Ga daarom snel de Beaufort bekijken in één van de showrooms voor aanvullend advies zodat je de beste keuze kan maken en ook snel kunt gaan genieten van deze praktische en zuinige warmtebron.  

De Beaufort Advanced of Classic

De verschillen tussen de Beaufort Advanced en Classic. Kiest u voor het allerhoogste rendement? Dan kiest u voor de Beaufort Advanced. Houdt u meer van de stoere, outdoor uitstraling? Ga dan voor de karakteristieke Beaufort Classic 8. De Beaufort Advanced is leverbaar in drie verschillende formaten en capaciteiten variërend van een bescheiden 6 kW tot een forse 11 kW. Gematigd tot zeer krachtig dus. In de  tabel vindt u de specificaties van de verschillende basismodellen. Wilt u een hogere of lagere Beaufort of wilt u een bakoven boven op de houtkachel? Voor de eindeloze mogelijkheden, kunt u kijken op onze pagina over de accessoires en toebehoren. Wilt u de nostalgie van een houtkachel maar heeft u geen zin in het gesleep met hout? Dan is de Beaufort Ease een geweldige keuze met de unieke uitstraling van een houtkachel en de voordelen van een gaskachel.

Galerij

Informatie over de Beaufort 6 kW houtkachel

Specificaties

Vermogen

6 KW

Aantal m3

Tot 120 m3 verwarmen

Gewicht

90 Kg

Afmetingen

780x520x390 mm (HxBxD)

Hoogte tot hart pijp

626 MM

Achterkant tot midden pijp

135 MM

Diameter pijp

Ø150 MM

De Beaufort nu ook verkrijgbaar als gaskachel: de Beaufort Ease!

De Beaufort is ook als gaskachel leverbaar.  Heel veel sfeer en warmte met één druk op de meegeleverde afstandsbediening. Een prachtig vlammenspel is het resultaat en u hoeft er maar weinig voor te doen, erg ‘easy’ dus….. Comfort en warmte zonder dat u hout hoeft te halen, dat is natuurlijk een aantrekkelijk alternatief voor een houtkachel. De Beaufort Ease is nu ook leverbaar op propaan, een prachtige oplossing voor in aardgasvrije woningen.