Beaufort 11 kW houtkachel

Beaufort 11 kW houtkachel

De Beaufort 11 kW houtkachel is de grootste kachel van de Beaufort serie en kan heel wat hout verstouwen en grote ruimtes verwarmen. Omdat de Beaufort 11 kW houtkachel een convectie kachel is, wordt de warmte gelijkmatig verspreid. Je moet nooit voor een te grote kachel kiezen en voor een berekening van de juiste capaciteit kan je natuurlijk bij één van onze dealers terecht of in deze tabel kijken. De Beaufort 11 kW is een zeer productieve en zuinige kachel die voor al populair is bij échte stokers die er een sport van maken om de energierekening zo laag mogelijk te houden. Een mooie bijkomstigheid is dat je bij deze kachelreus de houtblokken niet zo klein hoeft te zagen want er kunnen grote blokken hout in. Ook nieuwsgierig geworden naar de Beaufort 11 en de mogelijkheden en accessoires? Ga dan snel naar één van de showrooms voor deskundig advies over de Beaufort kachels en vakkundige installatie.   

De Beaufort Advanced of Classic

De verschillen tussen de Beaufort Advanced en Classic. Kiest u voor het allerhoogste rendement? Dan kiest u voor de Beaufort Advanced. Houdt u meer van de stoere, outdoor uitstraling? Ga dan voor de karakteristieke Beaufort Classic 8. De Beaufort Advanced is leverbaar in drie verschillende formaten en capaciteiten variërend van een bescheiden 6 kW tot een forse 11 kW. Gematigd tot zeer krachtig dus. In de  tabel vindt u de specificaties van de verschillende basismodellen. Wilt u een hogere of lagere Beaufort of wilt u een bakoven boven op de houtkachel? Voor de eindeloze mogelijkheden, kunt u kijken op onze pagina over de accessoires en toebehoren. Wilt u de nostalgie van een houtkachel maar heeft u geen zin in het gesleep met hout? Dan is de Beaufort Ease een geweldige keuze met de unieke uitstraling van een houtkachel en de voordelen van een gaskachel.

Informatie over de Beaufort 11 kW houtkachel

Specificaties

Vermogen

11 KW

Aantal m3

Tot 200 m3 verwarmen

Gewicht

125 Kg

Afmetingen

780x720x390 mm (HxBxD)

Hoogte tot hart pijp

626 MM

Achterkant tot midden pijp

135 MM

Diameter pijp

Ø150 MM

De Beaufort nu ook verkrijgbaar als gaskachel: de Beaufort Ease!

De Beaufort gaskachel is leverbaar op aardgas of op propaan. Woon je in een aardgasvrij huis? Dan is propaan een uitstekende oplossing. Met een systeem waarbij je automatisch wisselt tussen twee flessen propaan kan je toch nog genieten van een gezellig en warm haardvuur.  Met een gaskachel heb je heel veel sfeer en warmte met één druk op de knop van de meegeleverde afstandsbediening. Je hoeft er bijna niets voor te doen, erg ‘easy’ dus….vandaar de naam van onze gaskachel ;-). Als je het druk hebt of geen zin in gedoe heb je met een gaskachel toch de gezelligheid en warmte van een houtkachel. Zo is er voor iedereen een kachel die bij hem of haar past.