Beaufort Advanced Externe Luchttoevoer

Dankzij de externe luchttoevoer kunt u de Beaufort Advanced in elk huis plaatsen

Als u een Beaufort houtkachel wilt, bent u zich er wellicht van bewust dat vuur altijd zuurstof nodig heeft om een mooi vlammenspel te tonen. De kachel kan de zuurstof op twee manieren verkrijgen:  uit de ruimte waar de houtkachel staat of van verder buitenaf.

Als u over een goed ge├»soleerd huis beschikt, kan het zijn dat de vereiste zuurstof voor de houtkachel uit de kamer halen minder gemakkelijk of niet wenselijk is.  Bij woningen met mechanische ventilatie is het bijvoorbeeld vaak niet mogelijk om een extra raampje open te zetten. Wees niet teleurgesteld, want het is nog steeds mogelijk om van een heerlijk Beaufort houtvuur te genieten. Door middel van een buitenluchtaansluiting oftewel externe luchttoevoer kunt u de kachel namelijk prima gebruiken.

Het mooie aan de externe luchttoevoer is het feit dat Beaufort-kachels zuurstof halen via een  aansluiting op de kruipruimte of rechtstreeks van buitenaf. De luchttoevoer zorgt ervoor dat de benodigde lucht continu van buiten gehaald wordt, onafhankelijk van de ruimte waar de kachel in staat. Dit zorgt voor een schone en vooral veilige verbranding.

Deze mogelijkheid geldt ook voor de Beaufort Advanced, zodat u dit fantastische merk ook in uw huis kunt neerzetten. Interesse gekregen of wilt u meer weten? Twijfel niet langer en neem contact op met uw dealer.

Laat een reactie achter
Laat een reactie achter

Uw email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *