Gastenboek pagina 8

Bericht toevoegen

85 - 93 van 93 resultaten

Nicolette de Jong

Bakken in de Beaufort Hallo Anyfire, Wij zijn nu 2 maanden in het bezit van de Beaufort en hebben het bakvak al echt op de proef gesteld. In de weekenden bakken we cake hierin waardoor niet alleen de woonkamer hier door heerlijk gaat ruiken maar je echt plezier beleeft aan deze houtkachel. Ook het erbij geleverde barbeque rooster heeft mijn vriend gisteravond geprobeerd, onze worstjes waren zo gaar ! Onze buren zijn intussen ook verkocht, het zal niet lang duren of ze ruilen hun houtkachel in. De Beaufort werkt op zeze wijze echt aanstekelijk. Ik kan het iedereen deze haard met passie aanraden.

Ineke

Complimenten voor uw dealer in Epe Beste medewerkers van Anyfire, Vorige week zijn we blij verrast door uw dealer in Epe. Jarenlang zijn wij al vervente houtstokers. Tijdens ons bezoek aan het Haardenhuis Epe zijn wij op de hoogte gesteld van de nieuwe ontwikkelingen in de houtkachelmarkt. Men was zeer enthousiast over uw producten en de wijze waarop uw bedrijf voorop loopt in de ontwikkelingen. Wij hebben onze Jotul bij dit bedrijf laten repareren maar schaffen ook zeker een Beaufort Select aan en waarschijnlijk nog een Fuorn (met warmte-opslag mogelijkheid voor in ons theehuis). Als alles is geinstalleerd laten we zeker weten wat onze bevindingen zijn.

Gast

Laatst hebben we onze houtkachel Beaufort gekocht bij jullie dealer vd Pluim Oosterhout. Met belangstelling volg ik intussen alles wat over onze Anyfire houtkachel geschreven wordt. Ik was op vakantie in Frankrijk en daar kwam ik onze haard ook al tegen, ze hadden hem nog maar net omdat het wachten was op de Din+ goedkeuring. In Frankrijk krijgt men volgens de handelaar in Chalon sur Saone 60 % subsidie als de haard aan dergelijke standaards voldoet. Tja, zoiets zouden ze natuurlijk ook in Nederland moeten doen. Wij zijn intussen echter geslaagd dus laat na nog een paar weken terrasweer de winter maar komen....

Gast

Plaatsing Beaufort houtkachel Deze week is de door ons aangeschafte houtkachel van het merk Beaufort geplaatst, aangeschaft bij de Kachelsjop in Hasselt. Het is een plaatje geworden. We merken nu al het verschil in het aanslaan van onze CV ketel, volgende week wordt het kouder. Laat het besparen maar beginnen !

Fam. Van der Burg uit Leiden

We zijn vandaag bij kachelzaak Het Schouwspel geweest ook een soort selectdealer van jullie. We hadden er al veel over gehoord en waren nu eindelijk een keer in Heemstede. Hoewel het zomer is momenteel werden we uiterst hartelijk ontvangen ! We zagen ook veel van jullie en.... waarschijnlijk wordt het ook voor ons de houkachel Beaufort (en dus niet bauford o.i.d.) net als enige voorgangers op deze site. M'n broer rade ons deze kachel aan en als het aan mij ligt koop ik hem graag bij de meiden in Heemstede. Groeten Pieter

Dirk de Boer

Hallo Anyfire, We vonden jullie via http://www.beaufortkachels.nl/ Jullie vindbaarheid mag nog wel wat verbeteren... Wie heeft de drie typen van Beaufort staan in Noord Brabant ? Eigenlijk weten we nog niet welk type en we zouden deze het liefst aanschaffen na dat we een vergelijking hebben kunnen maken bij een van jullie dealers bij ons in de regio.

Dank voor uw bericht, aan de vindbaarheid van onze website wordt momenteel hard gewerkt. Onze Select dealer bij u in de regio is: Van der PLUIJM Woningverwarming www.woningverwarming.nl De Boedingen 7 4906 BA Oosterhout

G. Aalbers

Enkele weken geleden hebben wij een Bauford 8 kilowatt kachel gekocht bij jullie dealer in Gelderland. Tot nu toe niets dan lof over dit apparaat. Bijna elke avond hebben we de kachel even aan.

P. Weerdmeester-Den Bosch

Ook wij zijn echte stokers. In de speciaalzaak in Epe hebben we de Beaufort zien branden en waren direct verkocht. Nog even getwijfeld tussen 8 en 11 kW maar het is de eerste geworden. Onze Osbe hbben we na 18 jaar trouwe dienst ingeruild. We hebbe ons reeds 2 jaren in de houtkachels verdiept en naar onze mening is de Beaufort nu de houtkachel met de beste prijs kwaliteit verhouding. Zijn rendement en besturingstechniek is echt om verrukt van te worden. De winkel in Epe heeft hem ook geinstalleeerd er zijn bij ons in de buurt ook een paar dealers maar betreffende deze haard gaf dit bedrijf ons meer vertrouwen. Ze moesten er een stukje voor rijden maar dat gaf niets, het is toch belangrijk dat het goed voelt tijdens de aanschaf maar ook tijdens de plaatsing.

Britte uit Lelystad

We zijn sinds twee weken in het bezit van de Beaufort 11. Wat een stoer apparaat is dit zeg. Sinds hij in de kamer staat merkt iedereen hem meteen op. Hoewel het erg warm was is de laatste weken toch al vier keer gestookt, zo van het terras achter de haard. Ik kan iedereen aanraden een houtkachel te kopen, dit verrijkt je leven, echt waar ! Een Beaufort 11 heb je al voor 1300 euro, voor ons de investering dubbel en dwars waard.

85 - 93 van 93 resultaten