Gastenboek pagina 7

Bericht toevoegen

73 - 84 van 93 resultaten

José Schuitema

Leuk die recepten voor de Beaufort op jullie website. Ik heb er al een aantal geprobeerd. Kan je ook brood bakken in de Beaufort? Gr. José Schuitema

Goed om te horen dat we die recepten er niet voor niets op hebben gezet. Wij hebben laatst zelf ook geprobeerd een brood te bakken en dat is gelukt. Binnenkort zullen we het recept op de website plaatsen (het is heel eenvoudig hoor).

Barry Dijkstra

Bij ons is de Beaufort houtkachel vorig jaar december geplaatst. Samen met het rookkanaal toch een heel bedrag. Toen de verkoper (Lupo) in Orvelte ons vertelde dat we onze investering binnen de kortste keren zouden terugverdienen met deze houtkachel konden we dat moeilijk geloven. Nu de eerste balans is opgemaakt blijkt het toch heel veel in de energiekosten te schelen. Kortom gezelligheid en krenterigheid gaat bij ons uitstekend samen. Groetjes aan de mensen in Orvelte. :-)

Fam. van der Wal

Na jarenlange frustratie over onze (steeds hogere) energierekening) hebben we ons door vrienden over laten halen om toch een houtkachel te nemen. Wat zijn we blij dat we dat gedaan hebben. Afgelopen winter was het bij ons thuis super gezellig en lekker warm en bij de jaarrekening werden we getrakteerd op een fikse teruggave terwijl iedereen om ons heen moest bijbetalen! We hebben nu al een groot deel van onze investering terugverdiend en er extra gezelligheid voor terug. We hadden het jaren eerder moeten doen. Dus bij deze Beaufort makers, bedankt! Groetjes van familie van der Wal uit Eext

Leuk dat jullie zo positief zijn over de Beaufort. Wij wensen jullie nog vele jaren stookplezier en een steeds lagere energierekening.

Piet Brakel

Ik wil even laten weten dat ik de aardappelschotel uitgeprobeerd heb in de bakoven van de Beaufort. Dat was echt super handig, maar zo had ik meer ruimte op het fornuis. En lekker was het ook zeker, ik kreeg veel complimenten en onze vrienden waren erg enthousiast over de Beaufort. Dus wie weet komt hier nog wel een vervolg op. Veel succes en ik ga zeker ook nog eens de andere recepten proberen.

Bedankt voor het leuke bericht, we zullen uw bericht plaatsen in ons gastenboek.

Janine van den Hoek

Ik heb nog even een vraag over de Beaufort die wij vorig jaar gekocht hebben, het is een 8 KW model. Hij bevalt trouwens super goed en net de jaarrekening van Essent gekregen en we krijgen geld terug! We zijn er dus erg blij mee en kunnen niet meer zonder. Maar nou las ik dat je ook kan koken met de Beaufort, wij hebben nog niet zo'n opzetstuk. Kunnen we die nu ook nog naderhand aanschaffen of moet dat precies bij elkaar passen?

Hallo Janine, fijn dat jullie zo tevreden zijn over de Beaufort. Het is ook mogelijk om de bakoven (opzetstuk) naderhand op de Beaufort te plaatsen. Bij de bestelling wel even doorgeven of jullie een boven- of achteruitgang hebben. Het is ook nog mogelijk om in de bakoven een speksteenplaat te leggen (of bovenop de bakoven dat kan ook, dat heeft dan een topplaat). Meer informatie over de prijzen, de dichtstbijzijnde dealer en leuke recepten vind je elders op deze website. Veel plezier ermee.

S. Banga

Beste mensen van 't Stokertje. Vorig jaar hebben wij gebruik gemaakt van uw eindejaarsaanbieding. Wij kochten een compleet dubbelwandig rookkanaal en een houtkachel van Anyfire Beaufort Select 6 kw. Het rookkanaal hebben we vorige week geïnstalleerd en daarna direct de kachel aangesloten. Door het kanaal langs de gevel te plaatsen, was een omgevingsvergunning noodzakelijk. daarom heeft e.e.a. nogal even geduurd. Dan nu over naar de kachel. Het is verbazingwekkend dat er nauwelijks ervaringen van gebruikers van de Anyfire Beaufort Select in uw gastenboek zijn te vinden. De kachel verdient namelijk alle lof. Goed, de echte vrieskou hebben we er zonder moeten doen maar de afgelopen dagen hebben we van de heerlijke warmte van deze kachel genoten. Het is even dokteren met de drie bedieningsknoppen maar moeilijk is het zeker niet. De ruit blijft bij voldoende brandstof en luchttoevoer bijna geheel schoon. Om een kort verhaal niet te lang te maken: wij zijn erg tevreden met de door u geleverde kachel. Vriendelijke groet, fam. Banga Walterwald

Reactie 't Stokertje : Geachte familie Banga, Van harte dank voor uw bericht. Wij wensen u heel veel stookplezier. En wat betreft de opmerking aangaande de Beaufort Select van Anyfire geldt vast.... een goed voorbeeld doet volgen!

Fam. Oudenhoven uit Groningen

Wij zijn zo blij dat we na lang wikken en wegen toch gekozen hebben voor de Beaufort. Het is inderdaad een hele gemakkelijke kachel 'in de omgang'. De eerste week was even wennen, maar nu hebben we het helemaal door. Vooral de avonden zijn nu extra gezellig (het is niet zo goed voor onze wijnconsumptie, want bij de Beaufort drink je toch wat gemakkelijker je glas leeg, maar goed we besparen wel weer behoorlijk wat gas uit en een paar rode wijntjes schijnen niet zo slecht te zijn). We hopen nog heel lang plezier van deze kachel te hebben, dus bedannkt!

Familie Bos, Ureterp

Wat een service! We hebben de Beaufort bij 't Stokertje gekocht en voor we het wisten stond hij ook al thuis te branden. Binnen een week was alles geregeld. In verband met de uitgerekende datum van de geboorte van ons eerste kind wilden we alles toch nog even snel klaar hebben. Dat is gelukkkig gelukt en onze zoon zal later dus goed leren stoken, maar dat duurt nog wel even, voorlopig zitten we nog wel even in de luiers :-(. Stokertjes bedankt voor jullie begrip voor onze situatie en de snelle actie. Wij zitten er voorlopig lekker warmpjes bij.

Klaasje

Bedankt voor jullie snelle levering van de grootste Beaufort (11 kW geloof ik). Gelukkig kan hij inderdaad onze hele woonkamer gemakkelijk verwarmen en dat is niet gemakkelijk in zo'n ongeisoleerde boerderie. We zijn er erg blij mee. Nu nog een flinke voorraad hout en wij komen de krisis wel door.

fam. van der Veen uit Gees

Welk model van de Beaufort kunnen wij het beste kiezen met een woonkamer van 35m2? Ons huis is oged geisoleerd.

Er zijn eigenlijk iets meer gegevens nodig om een goed advies te kunnen geven, is de Beaufort bedoeld als hoofd- of bijverwarming? Maar in principe op basis van uw gegevens zouden wij het kleinste model van 6 kW adviseren. Het is namelijk niet goed als u de kachel vaak moet temperen omdat dat een onvolledige verbranding in de hand werkt en dat is niet goed voor kachel en rookkanaal.

Willem

Sinds ruim een maand hebben we een houtkachel van het merk Beaufort via t Stokertje. Een echte aanrader ! Ook vanwege de service en de installatie.

E. Hasker

Anyfire Beaufort met bakoven Wij hebben sinds enkele weken de Beaufort met bakoven 8 kilowatt. De kachel bevalt uitstekend! Het gebruik van de bakoven is even wennen, maar we hebben al pizzabroodjes en lasagne gemaakt en dit ging prima. Volgend weekend zijn de spare-ribs aan de beurt. Kortom, een zeer tevreden klant. Kachelhûs Fryslân bedankt voor de goede service!

73 - 84 van 93 resultaten