Gastenboek pagina 6

Bericht toevoegen

61 - 72 van 93 resultaten

B. Bakkum

Hallo, zijn er ook wel eens tweedehands Beaufort houtkachels? Ik wil namelijk wel graag een Beaufort, die hebben vrienden van ons ook en bevalt heel goed. En de Beaufort is eigenlijk best voordelig, maar als het mogelijk is zou ik graag en tweedehands willen,dan is het misschien toch nog iets goedkoper.

Natuurlijk zijn er wel gebruikte Beauforts te koop, maar dat kunt u het beste aan onze dealers vragen (op deze website kunt u ze wel vinden). Dan kunt u vantevoren ook de kachel bekijken. Ze hebben ook regelmatig acties, dus misschien valt het u reuze mee. In vergelijking met andere merken is de Beaufort erg gunstig geprijsd en is er een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Veel succes.

Ferdi van Bakkeveen

Ik wil jullei even een compliment geven voor de Beaufort. Wat een fijne kachel en heerlijke warmte zeg. Ik ben zo blij dat we 'm toch aangeschaft hebben, het is de investering meer dan waard geweest. De winter is lang dit jaar, maar voor ons maakt dat niet uit. Groet Ferdi en nog veel succes

Dewi

Hallo, wij hebben sinds een paar maanden de Beaufort 8 kWh kachel en zijn er erg blij mee. We hebben ook het opzetoventje met binnenin een speksteenplaat. Nu lees ik dat mensen cake, brood en pizza bakken in het oventje, maar ik krijg het niet voor elkaar. De temperatuur in het oventje komt niet hoger dan 150 graden maar de speksteen is dan wel gloeiend heet. Cake en brood verbrand aan de onderkant, terwijl de bovenkant nog niet gaar is, wat doe ik fout? Moet ik niet rechtstreeks op de plaat bakken maar een rooster plaatsen op het steen? Jullie hebben ook brood gebakken, ik ben dan ook benieuwd hoe jullie het gedaan hebben, Hopelijk kunnen jullie ons wat advies geven, ik zou graag meer met het oventje willen bakken, Mvg Dewi de Groot

Debbie Rouveen

Hallo, wat was de Beaufort goed in beeld tijdens de uitzending van Uitstel van Executie op RTL4 afgelopen week! Dat is nog eens goede reclame. Wij genieten ook nog steeds volop van de kachel en iedereen die hier komt is er enthousiast over. Veel succes verder met de verkoop! Gr. Debbie

Beste Debbie, bedankt voor je bericht. Wij waren ook positief verrast door de uitzending. We hebben veel reacties gekregen.

G.v.Wieringen

De Anyfire Beaufort 8 staat nu een kleine week te branden. Laat zich perfect regelen , heeft een mooie uitstraling en krijgt veel lof van onze gasten, en het is lekker warm in huis. Wij zijn er blij met deze aankoop , laat de winter maar komen . ;) ;) ;) Met vriendelijke groeten Fam. v. Wieringen Lelystad

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat de Beaufort houtkachel zo goed bevalt. Op dit moment is het niet erg koud meer, maar dat gaat vast nog wel komen.

John van Trigt

3 jaar gebruiken we de anyfire beaufort select 6 kw .Zeer tevreden , goed te regelen ook de tertiaire regelklep is handig . Ruit blijft bij goed stoken schoon of wordt schoon.Een nat stuk keukenpapier is voldoende om hem schoon te maken.Wel een vraag , het binnenwerk is wel gevoelig voor scheuren die er dan niet zo mooi uitzien.Zijn er andere platen voor van een ander materiaal?Speksteen bovenzijde belemmerd dit het vermogen?Hoe lang blijft dit goed warm?Kortom aanrader, mooiere rustige vlammen tov een ........... ,die lijken meer ' pulserende " vlammen veel onrustiger om naar te kijken.

Reactie van de dealer: Dag John, fijn dat je zo tevreden bent over de door jullie aangekochte Beaufort haard. Het binnenwerk van vermiculiet is inderdaad kwetsbaar voor mechanische belasting. Deze speciale plaat en persing draagt er anderzijds echter zorg voor dat hierdoor mede de unieke prestaties worden gehaald op het gebied van rendement. De keramische plaat neemt de warmte vlot op en straalt dit met bijna 100 % weer terug de verbrandingskamer in waardoor een intens vuurtje ontstaat midden in de verbrandingskamer. Als een scheur ontstaat in de plaat als gevolg van een mechanische belasting (hout wat er tegenaan gegooid wordt) dan is dat op zich geen probleem. Er dient pas vervanging plaats te vinden als de plaat zijn beschermende werking naar het casco van de haard gaat verliezen (er dus gaten in vallen). Er zou ook ander materiaal toegepast kunnen worden van steen, gietijzer of cortenstaal. De stevigheid is dan wat groter echter er worden concessies gedaan op het punt van rendement en milieuneutrale emissie. Over je tweede vraag naar aanleiding van de werking van speksteen(plaat) het volgende. De plaat van niet al te grote massa straalt na 1 uur opwarmen nog ca 1 uur na bij gedoofde haard. Zou de massa van dit speksteen groter zijn dan wordt ook de opslagcapaciteit groter. Het vermogen van het haardvuur wordt niet door de plaat beinvloed. De grootte van het vuur bepaalt het vermogen van de haard. Het rendement van het vuur wordt (nog) iets beter omdat het speksteen functioneert als een warme jas/dak. De vergelijking die je maakt met concurrerende merken maakt de mensen van www.beaufortkachels.nl waarschijnlijk erg blij. De Beaufort houtkachel is in zijn segment de meest rendementvolle, duurzame en kwalitatief hoogwaardige haard met daarnaast immens veel (module gewijze) toepassingsmogelijkheden. Wij hebben de naam welke je noemt van de concurerende haard echter verwijderd omwille van ongeoorloofd merkgebruik in dit soort media. De fabrikant Anyfire van Beaufort houtkachels stelt gelukkig vast dat het succes van de Beaufort houtkachel om zich heen grijpt als "een lopend vuurtje". Klanten zoals jullie zijn echte ambassadeurs, een berichtje zullen wij daarom ook zenden naar Haardengoed Anyfire. Zij nemen ws. nog wel contact met jullie op. Veel stookplezier !

G.v.Wieringen

Zaterdag in Lelystad wezen orienteren , nooit gehoord van de Anyfire Beaufort. Gingen voor een andere haard, zagen de Beaufort branden , en bedient worden, waren nog niet helemaal over de streep. Zondags ( koopzondag) de kachel gekocht. Heb er veel vertrouwen in , nu nog een hoop werk om de oude inbouw haard te verwijderen. Nog bedankt voor de heldere uitleg.

Veel succes met het sloopwerk en bedankt voor jullie leuke bericht!

H. Bakker

Ik las toevallig in de krant dat je de Beaufort dit weekend kan winnen bij Kachelzaak Flevoland, wel een leuke actie, maar ik heb er al n! Jammer dat die actie niet een jaar eerder was, maar ja, wij hebben er al een jaar plezier van.... De kachel bevalt prima en we stoken 'm bijna elke dag.

Carina

Goedemiddag, ik ben de handleiding van de Beaufort kwijt, kunt u mij vertellen hoe ik hier het gemakkelijkste weer aan kan komen? Mag ook per mail hoor! ALvast bedankt.

Beste Carina, via deze website kan je de handleiding van de Beaufort houtkachel downloaden. In het linkermenu staat handleiding en stookadvies. Als je daarop klikt zie je een button 'Handleiding Beaufort'. Veel succes ermee!

Fam. Beens

We hebben sinds gisteren de Beafort in huis. Heerlijk zo'n gezellige houtkachel. We konden meteen al merken dat de Beaufort veel zuiniger is dan onze oude houtkachel. Wat ons betreft mag het nu lekker koud worden.

Jan Visser

Hoe krijg ik de ruit van de Beaufort het beste weer schoon? Ik heb een paar keer met iets te nat hout gestookt en nu zit er zwarte aanslag op. Wat kan ik het beste doen om weer het vlammenspel in beeld te krijgen? Alvast bedankt voor jullie reactie.

Bij alle dealers van Anyfire kunt u speciale ruitenreiniger kopen. Dat zit in een spuitflacon en is gemakkelijk in het gebruik. Opspuiten, even in laten trekken en dan met een oude doek afnemen. Wat ook kan werken is water met een scheut ammoniak er door heen. Om aanslag te voorkomen is het het beste om goed droog hout te gebruiken en de luchttoevoer onder de ruit open te laten staan. Dan is er een buffer van lucht tussen de ruit en de rook en kan de aanslag zich niet vastzetten. Sommige fabrikanten noemen dit ook wel een schoonglassysteem. Veel succes.

Tim Spelt

Halllo, ik gebruik de Beaufort al ruim een jaar nu. Ik vind het (naast dat het een enorme zuinige houtkachel is) vooral leuk dat je de Beaufort als open haard kan gebruiken en dat je er mee kan barbecuen. Ik zag nu wel dat eeen andere houtkachelfabrikant dat ook verkoopt. Wel een beetje flauw dat ze jullie na gaan doen. Maar ook wel een compliment natuurlijk. Jullie moeten maar eens kijken of je er wat mee kan doen. Groet Tim

Goedenavond Tim, bedankt voor je bericht. We weten dat sommige accessoires van de Beaufort inmiddels geimiteerd worden, maar we zien het inderdaad maar als compliment. Nog even en het wordt weer koud en kan de kachel weer lekker aan! Veel stookplezier met de Beaufort.

61 - 72 van 93 resultaten