Gastenboek pagina 5

Bericht toevoegen

49 - 60 van 93 resultaten

Vlasveld

Beste Beaufort mensen, we hebben vorige maand de Beaufort ontvangen en zijn ontzettend enthousiast. Onze vorige kachel deed het altijd maar matig, maar de Beaufort is super goed te regelen en we stoken nu bijna elke dag! Het is een stuk warmer in huis en ook veel gezelliger, we zitten nu vaak lekker bij de houtkachel naar de vlammen te staren. Dus enorm bedankt. Gr. Fam. Vlasveld

J.Bolhuis

Sinds kort brandt bij mij de Beaufort 6 in mijn appartement. Even wat aanloopproblemen(valse trek), maar wat een aanwinst. Bij mij is de houtkachel geplaatst voor mijn open haard. Keurig plaat er achter. Ziet er mooi uit. Heel tevreden over deze kachel.

Fijn om te horen en bedankt voor uw bericht. We wensen u heel veel plezier met de Beaufort!

Toon Hoogeweg

Ook al is het nog niet koud, we zijn blij dat we afgelopen week de Beaufort (6kW) ontvangen hebben. We hebben 'm al even geprobeerd en hij brandt schitterend. Wij zijn klaar voor de herfst en winter! Vol verwachting klopt ons hart...

K. Haase

Er staat een leuke review van de Beaufort op http://preppers.nl/forum/threads/8111-Review-t-Stokertje met veel foto's en commentaar

Inderdaad, deze mevrouw had de Beaufort gewonnen op Preppers.nl

Nico

Inmiddels brand onze Beaufort 8 kachel nu 2 weken. We zijn er zeer blij mee, helaas werkte de tertiaire klep niet en is deze van de week afgesteld/gebogen. Nu is de kachel prima te regelen, alleen als hij goed op temperatuur is klemt de tertiaire klep en is deze moeilijk te openen. Het zeer lage houtverbruik verbaasd ons nog steeds!!

Fijn dat u blij bent met deze zuinige kachel. Als u nog problemen heeft met de bediening kunt u het beste contact opnemen met het verkooppunt/de dealer.

nico hakze

Sinds 27 januari brand onze eerste houtkachel in de woonkamer. Een Beaufort 8 kw. De kachel brand geweldig, kamer is snel op temperatuur. Heb de onderste schuif vol open staan voor schone ruit. Wat is nu de beste regeling van de schuiven? Groeten uit het warme sneek!

In de handleiding (te downloaden op deze website) staan de beste instructies, maar zoals daar ook geschreven, de bediening hangt af van de situatie. Als er veel trek in het rookkanaal is, dan zet je de schuiven meer dicht dan je zou doen bij een rookkanaal met slechtere 'trek'.

jan wouter van der straaten

http://youtu.be/D6gvRBWAjIE "winter" 2013-2014 - mijn eerste stookseizoen - mijn eerste binnen barbecue In december werd de kachel geplaatst. En ach ...het bloed stroomt aar het niet gaan kan, dus hup een oventhermometer erin. Klein roostertje. Stukje Kipfilet. Naast de zomer- de winter nu dus ook de binnen oftewel de pyama BBQ. Wat bij de buiten-BBQ nog wel eens lastig is, wachten tot het vuur optimaal is, is bij deze 'pyama-BBQ' veel makkelijker. Gewoon wachten. Tot op heden valt de kachel niet tegen, maar ik moet nog wel even wennen aan de 3 luchttoevoer schuiven. Eén schuif soweiso open om het glas schoon te houden, en dan een goed vuur creëren met de 2 andere schuiven. Je ziet het vuur wel reageren. Nog even oefenen.

Leuke naam de pyama BBQ, die houden we er in. Veel succes met het oefenen en heel veel stook- en BBQ plezier!

Fam. Dijkstra

We willen ff laten weten dat we echt super blij zijn met onze Beaufort. We hebben al heel wat kachels door de jaren heen uitgeprobeerd, maar de Beaufort is echt de winnaar. Ons rookkanaal heeft niet zoveel trek en daarom moesten we met de andere kachels hier goed rekening mee houden anders hadden we rook in de kamer. Maar met de Beaufort is dit geen enkel probleem meer. Het trekt als een tierelier en als we de luchtschuiven vervolgens goed instellen is de Beaufort een stuk zuiniger dan z'n voorgangers. Eindelijk een houtkachel naar ons hart! Bedankt en mvg van een blije stoker.

Dat zijn nog eens complimenten! U ook bedankt voor uw positieve bericht. Zonder onbescheiden te willen zijn is het inderdaad zo dat de Beaufort in vrijwel elke omstandigheid goed functioneert omdat hij zo goed te regelen is. Veel stookplezier!

fam Haarman

Sinds enkele weken hebben we elke avond onze beaufort 8kw aan het branden. heerlijke warmte en hoog rendement Perfect te regelen We zijn allemaal heel erg blij met deze kachel javascript:insertsmilie(':)')

Uw vorige bericht in het gastenboek was helaas tussen de spammail terecht gekomen. Vandaar dat we deze nog niet geactiveerd hadden. We zijn blij om te horen dat u elke avond van de kachel geniet.

Haarman

Vorige week de beaufort 8kw met Woodstacker geïnstalleerd. Perfecte kachel. brand elke dag heerlijke warmte in huis. Hoog rendement laag hout verbruik Fam Haarman

peter

Hallo, wij hebben sinds kort de kleine Beaufort. Nr 6. De koerier kwam met een grote houten krat waarin de kachel zat en een berg pijpen. Verder geen uitleg, advies of instructies. Graag willen we alsnog een gebruiksaanwijzing zodat we weten waar al die schuifjes en hendeltjes voor zijn. En hoe je die het beste kan gebruiken. Schoonmaaktips en onderhoud. Alvast bedankt. Peter. :)

Beste Peter, de gebruiksaanwijzing hoort bij de kachel geleverd te worden. Onze excuses als dat niet gebeurd is. De handleiding van de Beaufort is te downloaden via onze website http://www.beaufortkachels.nl/images/Handleiding_Beaufort.pdf

B. Bakkum

We hebben inmiddels een Beaufort gekocht (de middelste) en zijn er heel erg blij mee. We hebben al een paar keer gestookt en zijn erg enthousiast. Het vuur in de kachel is echt super goed te regelen met de bedieningsknoppen. Laat de winter maar komen!

49 - 60 van 93 resultaten