Gastenboek pagina 3

Bericht toevoegen

25 - 36 van 93 resultaten

Ben Haverkort

Erg tevreden over de Advanced, doet het goed. De eerste keer even wennen om het vuur goed te krijgen, maar daarna geen problemen meer. Mooi formaat en staat goed bij onze strakke inrichting. We vinden de Advanced net iets moderner dan de klassieke versie van de Beaufort. Vooral de handgrepen zijn stoerder. Kortom, blij mee!

Thomas

Wij zijn positief over de gaskachel Beaufort Ease, gekocht via het Stokertje. Snelle levering en plaatsing ondanks een communicatiefoutje, maar dat werd snel en proffesioneel opgelost. Wat een luxe, met een druk op de knop brand de kachel en vlammen lijken net echt. Voor ons ideaal geen gesleep met hout en altijd goed warm.

Paulien Strever

Blij met onze nieuwe houtkachel. Leuk dat we hem niet alleen als kachel kunnen gebruiken maar ook als oven en BBQ! Dat maakt het nog gezelliger. Zeker aan te raden als je van koken houdt!

fam. van de berg

Sinds een paar maanden hebben wij de Classic 8 . Wij wilden eerst de kleinere maar de verkoop medewerker vond dat te weinig voor de ruimte. We hebben wel getwijfeld maar blij dat we het toch gedaan hebben. Nu is het lekker warm, precies goed. Dank je wel.

Angelien van Coevorden

We hebben de hele winter nu de Beaufort Classic met bakoven gebruikt. Erg leuk om samen met de kinderen ook pizza’s in het weekend in de oven te bakken. Ik maak veel meer gebruik van het bakvak dan ik had gedacht. Het houtvak er onder gebruiken we eigenlijk niet, alleen voor de sier, maar staat gezellig.

Tamara Attema

Wij hebben sinds een paar weken de Beaufort Advance. We hebben hem op de koude dagen in de zomer een paar keer aan gehad en hij brand geweldig. Snel op temperatuur en makkelijk te regelen. Het strakke model staat mooi bij de rest van onze woonkamer. Het is bijna jammer dat het nu te mooi weer is om te stoken.

Fam. Broekzaal

Toen we de gaskachel van de Beaufort zagen branden wisten we het meteen. Voor ons geen houtkachel meer. Heerlijk om na ons werk thuis te komen en alleen aan de knop te hoeven draaien. Gezelliger dan cv, maar wel net zo gemakkelijk!

Patrick v.d. Ende

We zijn erg blij met de Beaufort, heerlijke warmte en gezelligheid. Mooi op tijd voor de feestdagen.

Simon

Wij hebben een 8kW en zijn hier zeer tevreden over! Opstoken is heel erg simpel en de kachel is snel op temperatuur.

Koen vd Berg

Gisteren voor het eerst gebarbequed met onze houtkachel, het ging onweren dus we zijn binnen gaan zitten en hebben met de deuren open toch nog gebbqed. (tot grote vreugde van de kinderen want die dachten dat de bbq niet door zou gaan). In de Beaufort! Het is wel belangrijk om te wachten totdat er een gloeiend kolenbed is, maar dan werkt het dan ook prima.

Fijn om te horen dat de BBQ nog door kon gaan.

Wiesje

Ik ben heel erg blij met de Beaufort, hij is hartstikke goed en staat mooi in mijn kamer. Ik geniet van de vlammetjes want in mijn vorige kachel zat geen glas.

Pien Doetinchem

Sinds vorige week genieten wij van de Beaufort op gas. Heerlijk hoor die lekkere warmte en de vlammetjes vallen ons heel erg mee. We waren bang dat het nogal nep zou lijken, maar dat is helemaal niet zo. De vlammen zijn echt mooi! Het lijkt net een echte houtkachel vooral met houtstammetjes onder de kachel.

25 - 36 van 93 resultaten