Gastenboek pagina 1

Bericht toevoegen

1 - 12 van 88 resultaten

Frank

We zijn na 5 jaar nog steeds blij met onze aankoop. We hebben net de stenen vervangen dus kunnen weer een poos verder stoken.

Laila Broes

De Beaufort is helemaal het einde! We hebben geen seconde spijt gehad van onze beslissing om te investeren in een houtkachel. In 1 woord genieten, iedereen bij ons thuis is nu elke keer bij de kachel te vinden.

Simon

Fijne kachel waar we nu al jaren plezier van hebben.

Violetta van de Pol

Super tevreden zijn we met onze Beaufort kachel; wat kun je daar heerlijk bij opwarmen en gezellig bij borrelen.We hebben er ook een bakoven bij maar ons is nog niet helemaal duidelijk hoe deze te gebruiken..... Zijn er ervaringsdeskundigen?Zoals bij Pizza’s en koekjes; worden die gewoon op de stalen bodemplaat gelegd?En wat hebben jullie zoal al meer gebakken in de oven?

Beste Violetta, leuk om te horen dat je veel plezier beleeft aan de Beaufort. Op onze receptenpagina kun je lezen wat voor een lekkere gerechten je allemaal klaar kunt maken. Meestal is het wel de bedoeling om het in een ovenschaal of bakplaat te leggen omdat anders de kachel heel erg vies wordt. 

fam. Bus

Echt geweldig deze kachel. We willen nooit meer een ander!

Beste familie Bus,

Hartelijk dank voor uw positieve gastenboek bericht, heel veel stookplezier toegewenst!

Hartelijke groet.

Hannelore

Fijne kachel de Beaufort! We hebben 'm nu al weer een paar keer aan gehad omdat het zulk slecht weer is, onze katten hebben weer hun vaste plek voor de kachel terug :-).

Jean Velthuys

Hallo, Als ik de afzuigkap aan doe wanneer de kachel brandt krijg ik wat rook in de kamer. Hoe kan dat? We zijn erg tevreden over de Beaufort, we hebben het grootste classic model, maar dit is soms wel even lastig. 

Beste Jean, fijn om te horen dat de Beaufort goed bevalt. Elke kachel gebruikt zuurstof voor de verbranding. In combinatie met de afzuigkap en weinig ventilatiemogelijkheden kan er onderdruk in de woonkamer ontstaan. Dit is eenvoudig op te lossen door het 'vacuum' te doorbreken door een raampje open te zetten. Als u weinig ventilatiemogelijkheden heeft kan het verstandig zijn om op termijn te kiezen voor de Beaufort Advanced. Deze heeft namelijk de mogelijkheid voor een externe luchttoevoer aansluiting en dan kan de kachel de zuurstof van buiten af halen. Hopelijk biedt dit iets meer duidelijkheid. 

Jantina West

Heerlijke kachel, geen spijt van. Ik wil nooit meer anders dan een houtkachel. Veel gezelliger dan een radiator!

Gerald Kemper

De kachel bevalt ons heel erg goed. We hebben het middelste type en die is groot genoeg voor ons. Bedankt voor de snelle levering en binnenkort kopen we dezelfde maar dan op gas voor ons vakantiehuis.

P. de Boer

We zijn helemaal blij met de Beaufort in ons nieuwe huis. Ondanks de warmte toch al een paar keer gestookt om te wennen en in te stoken met alle deuren en ramen open. We popelen om 'm van de winter echt veel te gebruiken.

Kasha

Wat een plezier hebben wij deze winter gehad van onze Beaufort. We gaan 'm nu even een opknapbeurt geven zodat hij volgend jaar er weer tegen kan. Waar kan je de kachel het beste mee behandelen zodat de kleur weer mooi egaal wordt? Met kachelpoets of iets anders? Alvast bedankt voor het advies

Beste Kasha, Fijn dat je veel plezier hebt gehad van de Beaufort. Je kan de kachel het beste spuiten met hittebestendige verf (verkrijgbaar bij elke haardenspecialist). Kachelpoets is alleen geschikt voor sommige gietijzeren kachels en niet voor de Beaufort want die is gemaakt van staal. Het spuiten met hittebestendige verf geeft dan een strakker resultaat. Na het spuiten zal de verf eerst weer in moeten branden om goed uit te harden, dus het gaat wel even stinken in het begin. Goed ventileren is dan erg belangrijk natuurlijk. Veel succes ermee!

Fam. De Lange

We zijn erg blij met de gaskachel van Beaufort. Mooie vlammetjes en het lijkt net een echte houtkachel. We hebben wel nog een vraagje. Moet die handgreep nou naar binnen of naar buiten toe?

Beste familie de Lange, Bij de houtkachel staat de handgreep van de kachel af (naar rechts) omdat deze anders te heet wordt. Bij de gaskachel maakt het in principe niet uit wat je met de handgreep doet. Als jullie willen dat hij het meeste op de houtkachel lijkt dan moet hij dus naar rechts. Veel plezier verder met de Beaufort Ease!

1 - 12 van 88 resultaten