Gastenboek pagina 1

Bericht toevoegen

1 - 12 van 93 resultaten

M. Weerdmeester

Fijne kachel en bevalt goed.

Hartelijk dank voor uw bericht en fijn dat de kachel goed bevalt!

Veel stookplezier toegewenst!

Dhr. Haandrikman

Ons huis is een stuk gezelliger en warmer geworden sinds we de houtkachel hebben. We hebben wel het kleinste exemplaar gekozen omdat het anders te warm word en dat schijnt niet goed te zijn.

J. Bruijn

We zijn erg tevreden over de kachel. Alleen het inbranden gaf wel een vieze geur, dat is iets waar je wel echt rekening mee moet houden. We waren natuurlijk zo stom geweest om meteen te gaan stoken zonder eerst de handleiding te lezen dus we schrokken enorm van de rook. Gelukkig was het na een paar uur wel over en nu is het (bijna) elke dag genieten.

We kunnen ons voorstellen dat je meteen begint met stoken maar in de handleiding staan echt wel een paar handige én belangrijke tips ;-)

Mevr. Hamelink

We zijn nog elke dag blij met de Beaufort, we hebben vooral in de vorstperiode heel veel plezier gehad van de kachel omdat de cvketel kapot ging. Gelukkig hadden we de houtkachel nog!

Dat is inderdaad heerlijk die onafhankelijkheid van een houtkachel. Veel plezier nog met de Beaufort.

Frank

We zijn na 5 jaar nog steeds blij met onze aankoop. We hebben net de stenen vervangen dus kunnen weer een poos verder stoken.

Laila Broes

De Beaufort is helemaal het einde! We hebben geen seconde spijt gehad van onze beslissing om te investeren in een houtkachel. In 1 woord genieten, iedereen bij ons thuis is nu elke keer bij de kachel te vinden.

Simon

Fijne kachel waar we nu al jaren plezier van hebben.

Violetta van de Pol

Super tevreden zijn we met onze Beaufort kachel; wat kun je daar heerlijk bij opwarmen en gezellig bij borrelen.We hebben er ook een bakoven bij maar ons is nog niet helemaal duidelijk hoe deze te gebruiken..... Zijn er ervaringsdeskundigen?Zoals bij Pizza’s en koekjes; worden die gewoon op de stalen bodemplaat gelegd?En wat hebben jullie zoal al meer gebakken in de oven?

Beste Violetta, leuk om te horen dat je veel plezier beleeft aan de Beaufort. Op onze receptenpagina kun je lezen wat voor een lekkere gerechten je allemaal klaar kunt maken. Meestal is het wel de bedoeling om het in een ovenschaal of bakplaat te leggen omdat anders de kachel heel erg vies wordt. 

fam. Bus

Echt geweldig deze kachel. We willen nooit meer een ander!

Beste familie Bus,

Hartelijk dank voor uw positieve gastenboek bericht, heel veel stookplezier toegewenst!

Hartelijke groet.

Leon

Wij zijn in het bezit van een beaufort classic 8kw. Als ik alle 3 de luchttoevoer mogelijkheden sluit, blijft de kachel aardig doorbranden en gaat zeker niet uit. Is er iets mis met de kachel? Mvg

Dat heeft waarschijnlijk met uw rookkanaal te maken, wij adviseren u om contact op te nemen met uw installateur.

Hannelore

Fijne kachel de Beaufort! We hebben 'm nu al weer een paar keer aan gehad omdat het zulk slecht weer is, onze katten hebben weer hun vaste plek voor de kachel terug :-).

Jean Velthuys

Hallo, Als ik de afzuigkap aan doe wanneer de kachel brandt krijg ik wat rook in de kamer. Hoe kan dat? We zijn erg tevreden over de Beaufort, we hebben het grootste classic model, maar dit is soms wel even lastig. 

Beste Jean, fijn om te horen dat de Beaufort goed bevalt. Elke kachel gebruikt zuurstof voor de verbranding. In combinatie met de afzuigkap en weinig ventilatiemogelijkheden kan er onderdruk in de woonkamer ontstaan. Dit is eenvoudig op te lossen door het 'vacuum' te doorbreken door een raampje open te zetten. Als u weinig ventilatiemogelijkheden heeft kan het verstandig zijn om op termijn te kiezen voor de Beaufort Advanced. Deze heeft namelijk de mogelijkheid voor een externe luchttoevoer aansluiting en dan kan de kachel de zuurstof van buiten af halen. Hopelijk biedt dit iets meer duidelijkheid. 

1 - 12 van 93 resultaten