Gastenboek pagina 1

Bericht toevoegen

1 - 12 van 98 resultaten

Tjidde van Beek

Fijne kachel om mee te stoken, erg gemakkelijk in gebruik.

Marieke

We hebben de Beaufort Advanced 6 kw. Een heerlijk haardje waardoor het aangenamer is geworden in ons appartement. Ikkan het iedereen aanraden.

Johnd297

In één woord, superkachel.

EllJeda

We vinden de Beaufort heel handig in gebruik, als we goed hout stoken dan blijft het raampje ook mooi schoon. Met vochtig hout, helaas niet, maar dat is dan ook wel logisch. Wel gemakkelijk schoon te maken gelukkig.

Bent

Wij hebben de gashaard, prachtig model en veel rendement echter 1 heel storend probleem op de laagste stand -en die gebruik je veel omdat die hogere standen te warm zijn- hoor je de gastoevoer best hard. Echt wel een te aanwezig geluid. Wij balen hier flink van, na contact met onze leverancier bleek hier niets aan te doen.

Vervelend om te horen dat u het geluid van de gaskachel als hinderlijk ervaart. We hebben hier nog niet eerder klachten over gekregen, maar zullen dit gaan evalueren en verbeteren bij een modificatie in de toekomst.

M. Weerdmeester

Fijne kachel en bevalt goed.

Hartelijk dank voor uw bericht en fijn dat de kachel goed bevalt!

Veel stookplezier toegewenst!

Dhr. Haandrikman

Ons huis is een stuk gezelliger en warmer geworden sinds we de houtkachel hebben. We hebben wel het kleinste exemplaar gekozen omdat het anders te warm word en dat schijnt niet goed te zijn.

J. Bruijn

We zijn erg tevreden over de kachel. Alleen het inbranden gaf wel een vieze geur, dat is iets waar je wel echt rekening mee moet houden. We waren natuurlijk zo stom geweest om meteen te gaan stoken zonder eerst de handleiding te lezen dus we schrokken enorm van de rook. Gelukkig was het na een paar uur wel over en nu is het (bijna) elke dag genieten.

We kunnen ons voorstellen dat je meteen begint met stoken maar in de handleiding staan echt wel een paar handige én belangrijke tips ;-)

Mevr. Hamelink

We zijn nog elke dag blij met de Beaufort, we hebben vooral in de vorstperiode heel veel plezier gehad van de kachel omdat de cvketel kapot ging. Gelukkig hadden we de houtkachel nog!

Dat is inderdaad heerlijk die onafhankelijkheid van een houtkachel. Veel plezier nog met de Beaufort.

Frank

We zijn na 5 jaar nog steeds blij met onze aankoop. We hebben net de stenen vervangen dus kunnen weer een poos verder stoken.

Laila Broes

De Beaufort is helemaal het einde! We hebben geen seconde spijt gehad van onze beslissing om te investeren in een houtkachel. In 1 woord genieten, iedereen bij ons thuis is nu elke keer bij de kachel te vinden.

Simon

Fijne kachel waar we nu al jaren plezier van hebben.

1 - 12 van 98 resultaten