Notice: Undefined property: stdClass::$page_meta_title in /home/dennis/domains/beaufortkachels.nl/public_html/models/default/TextPageModel.class.php on line 451 Notice: Undefined property: stdClass::$page_nieuweopmaak in /home/dennis/domains/beaufortkachels.nl/public_html/models/default/TextPageModel.class.php on line 468  Zalm met garnalen

Zalm met garnalen

Bereidingstijd:

20-30 minuten

Gang:

Hoofdgerecht

Keuken:

Nederlands

Smaak:

Zacht en romig

Techniek:

Bakken in oven

Personen:

4-5

Ingrediënten

  • 4 zalmmoten
  • 4 el mosterd
  • 4 el crème fraïche
  • citroensap
  • witte wijn
  • boter
  • zout en peper
  • 1/2 bakje garnalen
  • bosuitje

Benodigdheden

  • voorverwarmde oven
  • aluminiumfolie

Voorbereiding

Roer de mosterd door de crème fraïche.
Snijd de bosui in ringetjes.

Bereidingswijze

Bestrijk 4 velletjes aluminiumfolie met boter en leg 1 moot per stuk in het midden.
Besmeer de moten met crème fraïche en mosterd en besprenkel ze met citroensap en witte wijn.
Maak op smaak met zout en peper en leg de garnalen op de vis.
Vouw het aluminiumfolie dicht, zodat er een pakketje ontstaat.
Stop ze 20 minuten in een voorverwarmde oven.